Фіналістка 11 сезону популярного шоу "Холостяк" Юлія Бельченко "Зайка" раптово для своїх фанатів вийшла заміж. Дівчина зіграла весілля з українським ведучим Богданом Юсипчуком.

Напередодні в Instagram нареченого і нареченої, які раніше жодного разу не натякали на стосунки, з'явилася фотосесія у весільних нарядах і відео запальної вечірки. Після такої гучної події Бельченко і Юсипчук вирішили не давати жодних коментарів.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Багато шанувальників дівчини вирішили, що весілля було не справжнім, а все це вони зробили за сценарієм заради хайпу. Юлія вирішила і сама підігріти в громадськості інтерес до цього, і запитала у підписників вважають вони це весілля справжнім чи фейковий. Так, 67% її підписників порахували, що весілля фейкове.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Навіть після цього Юлія Бельченко вирішила не давати жодних коментарів. І на питання від фанатів чи було весілля справжнім, дівчина лаконічно відповіла: "Дізнаєтеся завтра". Тому поки невідомо, чи був це фейк або ж так дівчина підігріває інтерес до цієї події.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

Нагадаємо, Юля "Зайка" виходить заміж? Фіналістка "Холостяка" показала мужнього нареченого

Як повідомляв Знай.uа, Юля "Зайка" у весільній сукні розкрила інтригу після " Холостяка": "Хто жених?»

Знай.uа писав, Юля "Зайка" показала свого чоловіка, схожого на "Холостяка" Заливако: повністю голий і худий