Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У свою чергу фіналістка Юлія Бельченко з прізвиськом "Зайка" не падає духом і вже повідомила про своє заміжжя.

Юлія та її обранець актор Богдан Юсипчук активно діляться новинами про весільне торжество зі своїми шанувальниками в Instagram, де за ними стежать сотні тисяч людей.

Цього разу "Зайка" розмістила Insta Stories c рубрики питання-відповідь. Підписники з іронією запитали її, коли вони розійдуться з Богданом. Юля відповіла в такій же формі, повній сарказму.

"Плануємо в четверг", - відповіла "Зайка" .

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати, що 26 липня 2021 року, дівчина нарешті розповіла про новину, яку так довго тримала в секреті. І при цьому багато користувачів досі не можуть прийти в себе і повірити в те, що відбувається. Українці бачать постанову в тому, що "Зайка" вийшла заміж за телеведучого Богдана Юсипчука, і звинувачують медійних особистостей в гонитві за хайпом і лайками.

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" злила перше відео з весілля з телеведучим Богданом Юсипчуком: сяють від щастя

Нагадаємо, що у фіналістки Холостяка Юлі "Зайки" трапилися неприємності перед весіллям: "За півгодини до..."

Як повідомляв Знай.uа, Юля "Зайка" виходить заміж? Фіналістка "Холостяка" показала мужнього нареченого

Також портал Знай.uа писав, що Юля "Зайка" показала свого чоловіка, схожого на "Холостяка" Заливако: повністю голий і худий