Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії має чимало шанувальників. Тому часто тішить їх новими світлинами чи подробицями з життя у своїх соцмережах.

Нещодавно артистка побувала в Україні. За цей час вона встигла зробити чимало справ, а також відвідала своїх кумів - Анатолія Анатоліча і його дружину Юлію Бойко (Юла). У пари недавно народився син, якого назвали Ніл. Після цього артистка знову повернулася додому, до своїх дітей.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Прилетіла до моїх дівчаток ... так чекала зустрічі з любимками ❤️😍❤️ Стільки всього встигла за цей тиждень ... Я презентувала пісню Allo, сходила на головні радіостанції України, записала новий сингл і зняла на нього кліп 😜💥🔥🤟 Здається мої батарейки підзарядилися від літнього сонця і я готова віддавати 🌞🤲", - написала Лобода.

Зірка також опублікувала фото зі своєю старшою донечкою. Світлана Лобода ніжно обійняла донечку мило посміхаючись на камеру. Зірка позує у розкішній блискучій сукні, доповнивши образ стильним піджаком та сумочкою.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, раніше спокуслива Світлана Лобода просить українців зробити це в басейні: "з мене подарунок"

Як повідомляє портал "Знай" Світлана Лобода "націлилася на українські премії": у Насті Каменських і Тіни Кароль з'явилася конкурентка

Також "Знай" писав, що Світлана Лобода залишила таємне послання-Тіль Ліндеманн перед очима: "Чи думаєш про мене"