Телеведучий популярних проектів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник показав багатотисячній аудиторії в соцмережі Instagram зворушливе сімейне відео зі зйомок шоу.

Як відомо, наприкінці листопада 2020-го телеведучий Григорій Решетник став батьком втретє. У ведучого "Холостяка" і його дружини Христини народився ще один син, хлопчика назвали Олександром. Артист зрідка радує шанувальників фото і відео сімейного життя і новинами про розвиток малюка.

Цього разу Григорій розмістив зворушливе відео із закулісся шоу "Україна має талант", на яке його запросили в якості судді, разом з іншими знаменитостями – Сергієм Притулою, Ксенією Мішиною і Євгеном Котом. У кадрі щаслива пара позують під спалахи фотокамер, тримаючи на руках усміхненого малюка.

"Найкраща в світі підтримка ✊😍", - захоплено заявив Григорій.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Користувачі соцмережі висловили максимальне розчулення і захват до короткого відео, засипаючи зоряну пару компліментами.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що зірка "Холостяка" Григорій Решетник зацілував дружину під шум моря: "Моя любов"

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огневич назвала риску, яка приваблює її в чоловіках.

Як повідомляв Знай.uа, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "Розпусниця".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огневич видала, де любить робити це найбільше: "Кружляє голову".