Відома українська виконавиця, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Надія розмістила в своєму профілі влог зі своїх музичних турів по різних містах країни. Співачка не соромлячись демонструє буденні моменти, присвячуючи шанувальників в справжнісінькі глибини її творчого життя. У кадрі Надя є хот-дог з автозаправки, кажучи що їй за це зовсім не соромно. Відвідує зі своєю командою секонд-хенд, який вона дуже любила ще з життя в Сімферополі, в надії урвати класні актуальні речі и сидить на бетонці, хвалячись новими образами.

скріншот з влога

скріншот з влога

скріншот з влога

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

І в ту ж хвилину, можна побачити успішну надію Дорофєєву, яка підкорює українські сцени своїм голосом і харизмою.

скріншот з влога

скріншот з влога

Артистка дозволяє своїм слухачами зануритися в своє яскраве, наповнене життя, не соромлячись себе справжню.

Раніше ми писали про те, що розведений Позитив зізнався, що не дочекався свою дитину: "Треба було чекати до останнього".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва в прозорій сукні закотила гарячу вечірку без Володимира Дантеса.

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва "закохала" в себе українських військових: уважніше, Дантес

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва в міні-ТОПі покрасувалася глибоким декольте: "Шо за настроєм?".