Олімпіада - 2020 в Токіо принесла ще одну важливу перемогу для України. Цього разу відзначилася головна українська надія в жіночому тенісі-Еліна Світоліна. Про це повідомили у Федерації тенісу України.

"Історична перемога Світоліної в Токіо-2020!!! Українка Еліна Світоліна переграє у двох сетах італійку Камілу Джорджі з рахунком 6: 4, 6: 4, і вперше в історії українського жіночого тенісу виходить у півфінал одиночного розряду на Олімпійських іграх. Так тримати, вболіваємо!!!", - із захопленням розповіли у Федерації.

У свою чергу український борець і народний депутат Жан Беленюк показав, як підтримував Світоліну, яка нещодавно вийшла заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса, перед виступом. Він опублікував фото з тенісисткою.

"Гаель @iamgaelmonfils попросив доглянути за Еліною! Сказав, що, крім мене, в збірній України нікому не довіряє ... я навіть не знаю, чому, є ж ще Кенж. P. S. У Еліни завтра матч 1/4 фіналу! Їй однозначно буде потрібна наша підтримка", - жартома написав Беленюк.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Головне - не втрачати почуття гумору. Удачі, Світоліна! Вся Україна вболіває разом за тебе! Жан Беленюк, хорошої підготовки та акліматизації!» ,- пишуть в коментарях фанати спортсменів.