Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка і Кролева, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила нове відео в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok, де за Ольгою вже стежать понад 380 тисяч фоловерів.

Так, артистка вирушила зі старшою донькою, 16-річною Машею на південь Франції. Разом мама і її найрідніша дівчинка навідалися в гості до подруги, власниці кулінарної школи Вероніки Білоцерківської.

Зірка виставила кумедний ролик, де вони з Машею позували в однакових міні-бікіні чорного кольору на тлі басейну, змінюючи пози. Полякови продемонстрували стрункі фігури, адже наполегливо тренуються і дотримуються правильного харчування.

@polyakova_olya

#fyp #fyr #rn #on @mashapolyakova1

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще
♬ double take - dhruv

Варто відзначити, що раніше виконавиця показала уривок виступу Маші на першому концерті її панк-рок групи "Шви".

Користувачів мережі збентежила лайка в текстах пісень і ті розкритикували Полякову-молодшу. Сама ж юна артистка звинуватила хейтерів в сексизмі і ейджизмі, а Ольга зазначила, що хоч і не підтримує лайку в композиціях, але завжди буде на боці доньки і її творчості.

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після приниження Кароль зізналася, що хвора