На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram популярного українського телеведучого, зірки шоу "Слава+" Слави Дьоміна, з'явилася нова публікація.

На фото - Слава з відкритим ротом в кріслі стоматолога. При цьому на його лисину одягнена синя разова шапочка.

"Вже півроку ношу брекети. Щомісяця треба відвідувати ортодонта, щоб проходити чистку зубів і міняти дуги. У цей візит ортодонт сфоткала мене і потім показала, як виглядали зуби перед брекетами! А ще завдяки брекетам схуд на вісім кілограмів", - підписав він вражаючий знімок.

"Кажуть, що замість запланованих 1,5 року з брекетами мені можна буде ходити всього рік, так як зуби швидко рухаються», - похвалився телеведучий.

Скрін, Instagram Слави Дьоміна
Скрін, Instagram Слави Дьоміна

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Скрін, Instagram Слави Дьоміна
Скрін, Instagram Слави Дьоміна

Скрін, Instagram Слави Дьоміна
Скрін, Instagram Слави Дьоміна

Він також додав, що попереду ще багато роботи – потрібно поставити внутрішню дугу, видалити пігментну пляму з переднього зуба, після чого йому дадуть одягати на ніч капу для утримання прикусу.

"І все буде круто", - радіє Дьомін.

"Родимки, зуби, а груди???", - жартома запитують підписники ведучого.

"Круто, дуже помітна різниця! Класно, що зараз є маса методів зробити свої зуби краще, навіть якщо тобі трошки за 30», «Ооо, видно-видно!!! У мене за місяць вже добре посунулися, але було сильне викривлення. Терпіння і сил вам", - підтримують Дьоміна фанати.

Нагадаємо, що Настя Каменських залишилася топлес на широкому ліжку: "третина свого життя уві сні"

Також " Знай.ua " писав, що Леся Нікітюк у купальнику показала українцям свою Троянду: "Руками не чіпати"