Команда авторів жартів і актори гумористичного об'єднання "Дизель Шоу" вже відреагували на скандал, який розгорівся з нібито расистськими і гомофобними жартами в номері (Тарас-Папуас нашого кіно. До чого довели вимоги "Оскара").
Про це стало відомо завдяки заяві команди "Дизель-шоу" в мережі Facebook.

Публікація "Дизель Шоу", скріншот: Facebook
Публікація "Дизель Шоу", скріншот: Facebook

Представники студії нічого недоречного в них не бачать. Ідея номера виникла після того, як автори проєкту побачили американського актора Біллі Портера в ролі феї-хрещеної. А своєю сатирою хотіли показати, що у твори класиків втручатися не можна.

"Нас обурила новина, що в музичному фільмі "Попелюшка", новій екранізації від Sony і Amazon Prime, фея буде гендерно-нейтральною і невизначеної статі. Я тепер не знаю, як це пояснити своєму маленькому синові Максу, коли ми прочитаємо казку Шарля Перро, а потім він раптом подивиться фільм", - заявив один з акторів Єгор Крутоголов.

Також варто нагадати нашим читачам, що Єгор Крутоголов 6 липня відсвяткував свій 41 день народження. Гуморист розповів, як зустрів свої 41 і як вітали його рідні та колеги. Свято застало артиста на знімальному майданчику 4 сезону комедійного серіалу "Папаньки".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще