Популярний телеведучий, актор і учасник гумористичної програми "Дизель шоу" Єгор Крутоголов любить ділитися з шанувальниками різними кадрами з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, гда на нього підписано понад 100 тисяч людей.

Цього разу Єгор вирішив засвітити свою гіпсову міні-копію. Так, в кадр потрапив сам актор і його гіпсова голова з закритими очима.

Очевидно, що голову використовують в зйомках комедійного серіалу "Папаньки-4", в якому Єгор знімається в одній з головних ролей.

"Когось він мені нагадує...", - підписав знімок шоумен.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Може Шрека ?😂 😂 😂 ", "Єгор це ж ти", " блідого зловив😂", " пам'ятник за життя😃 😃 😃", " цікаво кого ж?..🤔 ", "Схожий на сплячого Єгора з Дизель шоу!!!) ", "Прикольно", "ось тільки не знаю кого😂 😂", "як 2 краплі", "Вираз обличчя ще той😂", "Ого, прикольно, з фільтрами навіть не відрізниш👏", "цю стару змалювали з Єгора", "Єгор, тобі здається", "так це ж Йорік", " як натурально.. навіть козявки", " додому забереш? Поставимо замість тітки з голими цицьками🤣", - "вгадували" шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, раніше Найкращий подарунок до Дня Батька: синуля Єгора Крутоголова з Дизель шоу підмінив папулю на сцені, милі кадри. Єгор Крутоголов показав, як готується до виходу на сцену

Як повідомляє портал «Знай.иа» Крутоголов з Дизель шоу показав різницю між Instagram і реальністю: "Навіщо це їм". гор Крутоголов вирішив висловитися на тему соціальних мереж.

Також «Знай.иа " писав, що Крутоголов з " Дизель Шоу "показав красуню-дружину:"молодята з 15-річним досвідом". Крутоголов разом з дружиною Катериною відзначив 15-ту річницю весілля.