Відома українська акторка, головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина часто ділиться з шанувальниками фото і відео особистого і творчого життя на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість приголомшила аудиторію, заявивши, що вони з коханим, переможцем проекту "Холостячка" Олександром Еллертом вирішили розійтися через майже рік відносин.

Так, артистка не коментує ситуацію, що склалася і не видає подробиць, а замість цього з головою поринула в роботу. Зірка стала суддею шоу "Україна має талант" на телеканалі "СТБ", де обиратиме найкращі таланти разом з хореографом Євгеном Котом та ведучим Сергієм Притулою.

Ксенія виставила яскравий кадр зі зйомок, позуючи в білому блейзері-оверсайз і зібраним назад волоссям. Тепер же Мішина вирішила поділитися емоціями, зазначивши, що зараз досить складний період в її житті.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Поділюся з вами враженнями …

Доволі непростий період мого життя. Багато всього змінилося. А незвичність завжди викликає страх і сумніви.

У мене зараз масштабний проект, і якщо ви запитаєте: «Ну, як там, у суддійському кріслі?» Я скажу: «Яскраво, потужно та складно!»

Яскраво – тому що емоції зашкалюють від сцени, талантів, масштабу і краси. Потужно - тому що в нашій країні справді велика кількість таких талантів, що я сиджу з відкритим ротом, і іноді навіть здається, що я багато чого проґавила у своєму житті😆

Складно - тому що велика відповідальність, сумніви у собі і, звісно, не бездоганне знання мови, які обмежують мене в усій палітрі відтінків донести цьому світу, які ми безмежні створіння, що здатні на все..."

Нагадаємо, Олександр Еллерт пограбував банк, але Ксенії Мішиній не дісталося ні гроша.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті

Також портал Знай.uа писав, що Мішина виклянчила цінну річ у подруги