Відомий український дизайнер і модельєр Андре Тан вирішив розповісти про сучасні тенденції шкільної моди.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі instagram, де за його життям і творчістю стежать понад 260 осіб.

Український модельєр зазначив, що в його шкільній колекції осінь-зима 21\22 дотримані такі ж модні віяння, як і у дорослих. Адже присутні сорочки вільного крою, брюки та спідниці, сукні, блузи, світшоти і худі, лонгсліви і бомбери, а також куртки.

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана

"В ній комфортно протягом дня, будь то школа, прогулянка або зйомка Тік-Току з друзями. Основні кольори колекції: сірий, білий, бежевий, зелений, чорний і темно-синій. Серед "фішок" колекції - улюблені фрази тінейджерів, оригінальні написи, схожі на тимчасові татуювання, а ще принт-комікс і веселі картинки кота Поролона, який давно став впізнаваним мемом", — сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фото зі сторінки Андре Тана
Фото зі сторінки Андре Тана


Також Андре Тан вирішив доповнити свою колекцію рюкзаками і сумками для підлітків. У капсульну колекцію увійшли сучасні сумки і рюкзаки — 5 моделей (2 рюкзака, 2 шопера і поясна сумка) в чорному і бежевому кольорах. Нова шкільна колекція буде представлена в магазинах по всій Україні вже на початку серпня.

Нагадаємо, раніше Андре Тан і син слави Дьоміна показали найзручніший одяг для школярів: стильно і ні натяку на форму

Як повідомляє портал Знай.ua Андре Тан показав ідеальний літній одяг: "не маєте права виходити з дому"

Також Знай.ua писав, що Андре Тан на всю країну розповів подробиці розлучення з дружиною: просто закінчилася любов