Фіналістка 11 сезону популярного шоу "Холостяк" Юлія Бельченко "Зайка" раптово вийшла заміж. У мережі з'явилися кадри з весільної церемонії дівчини з українським ведучим Богданом Юсипчуком.

В Instagram нареченого і нареченої, які раніше жодного разу не натякали на стосунки, з'явилася фотосесія у весільних нарядах і відео запальної вечірки. Після такої гучної події багато шанувальників дівчини вирішили, що весілля було не справжнім, а все це вони зробили хайпу.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

Сьогодні Юлія Бельченко з Богданом Юсипчуком вирішили розкрити що ж це за церемонія була насправді.

- Це було відкриття нової весільної локації у Києві. Але робили ми це не на комерційній основі, просто допомагали нашій подрузі, - розповів Богдан.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

- Так навіщо це було саме нам?, - каже Юлія.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

- Насправді я дуже боюся одружуватися. Всі ми знаємо, що для того аби побороти страх потрібно зробити це. І в мене це вийшло.

- А я навпаки готова до створення родини, але у мене є страх поспішних рішень. Загалом це потрібно було нас обом. Сукня, обручки, фата, подружка нареченої. Все це допомогло мені зрозуміти, яким саме буде день мого весілля. Ну а Саша говорить, що ж повір'я, якщо зобразити наречену, то протягом двох років знайдеш своє кохання та вийдеш заміж, - підсумувала дівчина.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

Нагадаємо, Юля "Зайка" виходить заміж? Фіналістка "Холостяка" показала мужнього нареченого

Як повідомляв Знай.uа, Юля "Зайка" у весільній сукні розкрила інтригу після " Холостяка": "Хто жених?»

Знай.uа писав, Юля "Зайка" показала свого чоловіка, схожого на "Холостяка" Заливако: повністю голий і худий