Соліст українського гурту "Антитіла", чоловік співачки Alyosha і батько трьох чудових дітей Тарас Тополя опублікував неоднозначний і дуже інтригуючий пост у соцмережі Facebook.

"Сім'я і друг сім'ї тепер з приставкою "екс"Міцний союз, є синергія. Дві кримінальні справи по берегині, але так вже нюанси", - написав Тарас.

Під цими словами Тарас вказав посилання на дві новини, що стосуються звільнення Головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака та голови Чернігівської ОДА Ганни Коваленко.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Коваленко є дружиною Руслана Хомчака, якого 27 липня звільнили з посади головнокомандувача Збройних Сил. На початку 2021 року у них народилася дитина.

Коваленко і Хомчак, фото з Facebook

Варто зазначити, що до шлюбу пара зустрічалася півроку. Головнокомандувач ЗСУ розлучився в 1993 році, для Коваленко це перший шлюб. У Хомчака і Коваленко 24 роки різниці: йому 53 роки, а їй – 29.

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя вчить маленьких синів небезпечному хобі: "Головне, щоб мама дозволила"

Нагадаємо, що Тарас Тополя "завис" у тещі і показав найкращий відпочинок: "Відкрили сезон". Тарас Тополя влаштував собі відпустку

Як повідомляв портал Знай.иа, Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "Дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту групи"Антитіла".

Також портал Знай.иа писав, що Тарас Тополя з "антитіл" розповів, що найважливіше в житті: "Вони-майбутнє і колір!"

-oga-u-nih-24-goda-raznicy-1523144.html