Українська співачка і актриса Оля Полякова, яку також всі знають як суперблондинку, обожнює радувати багатомільйонну армію шанувальників свіжими публікаціями в Instagram.

Співачка на фото позує в шикарному зеленому купальнику і з солом'яним капелюхом на голові, насолоджуючись променями сонечка. Оля також написала дуже гнівний пост з добірними матами, адресований хейтерам, які дозволяють собі негативно висловлюватися про зовнішність, і в цілому, про частини тіла.

"Б*яха муха.. та деякі тут про*ренелі.. від безкарності.. яке вам діло до чужих сі*ек, ніг, *опи, морди....невже людей оцінюють тільки по зовнішності..., це ж маячня, коли в цьому світі стало, головніше мати сі*ькі ніж мізки, за*ницю ніж співчуття, губища ніж власну позицію????",- висловилася Оля.

Оля підкреслила, що писати такі коментарі підліткам особливо неприйнятно, адже користувачі соцмереж зовсім не шкодують тендітну дитячу психіку. Можливо, співачка мала на увазі свою дочку, яка веде активне соціальне життя, і як медійна особистість, напевно має багато недоброзичливців і хейтерів.

"Я витримаю будь хейт і критику..., мені по*..., але подумайте про наших дітей і підлітків , ви ж *ука їх теж не шкодуєте. Що треба мати в голові що б писати підлітку ти жирна, страшна ітд, що потрібно має в голові і душі.. коротше набридло вас лікувати, деяким допоможе тільки лоботомія.. А тим, хто вміє думати...думайте!"- написала артистка.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, що Оля Полякова показала свою "Дорослу дівчинку" всьому світу: "Включаємося". Нову пісню співачки транслюють на радіостанції

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова ледь стрималася від поцілунку з молодим і пристрасним: чоловік побачить

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова роздяглася і прикрила "те саме" вогником: "Видно, як газон поплив".