Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Оля Полякова випустила "демона" через силікон

Співачка на новому фото позує в шикарному зеленому купальнику і з солом'яним капелюхом на голові, насолоджуючись променями сонечка. Оля також написала дуже гнівний пост з добірними матами, адресований хейтерам, які дозволяють собі негативно висловлюватися про зовнішність, і в цілому, про частини тіла.

Оплата комуналки, кадр з відео
Оплата комуналки, кадр з відео

В Україні подорожчає комуналка, продукти, бензин і проїзд: все через інфляцію

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

НБУ підвищив облікову ставку до 8% річних, проте ексміністр фінансів Ігор Уманський в соцмережі Telegram заявив, що це ніяк не змінює стану справ в економічній сфері України. За словами експерта, відсотки за кредитами в Україні в більшості випадків набагато вище 15-70% річних.

Пожежі в Анталії, кадр з відео
Пожежі в Анталії, кадр з відео

Вогонь поглинув турецьку Анталію: безпросвітний дим накрив готелі з туристами

Турецька курортна Анталія опинилася у вогні. В результаті масштабної пожежі, яка спалахнула в двох різних місцях району Манавгат в південній турецькій провінції Анталія, постраждала 51 людина. Через сильні лісові пожежі та потужний вітер евакуювали житлові квартали, а дим дістався навіть до готелів. Зараз екскурсії зупинили.

Ольга Сумська, скріншот: Youtube
Ольга Сумська, скріншот: Youtube

Ольга Сумська поборолася з цвіллю бабусиним методом

Відома українська акторка Ольга Сумська вирішила довести, що вона не тільки хороша в кіно і театрі, але і в кулінарії. Знаменита Роксолана поділилася особливим секретом, який передала їй ще її бабуся.

Тарас Тополя, фото: Instagram
Тарас Тополя, фото: Instagram

Тарас Тополя приголомшив зізнанням, українці переймаються за Alyosha

Соліст українського гурту "Антитіла", чоловік співачки Alyosha і батько трьох чудових дітей Тарас Тополя опублікував неоднозначний і дуже інтригуючий пост у соцмережі Facebook. Під цими словами Тарас вказав посилання на дві новини, що стосуються звільнення Головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака та голови Чернігівської ОДА Ганни Коваленко.