Скарбничка Національної збірної України на Олімпіаді-2020 в Токіо поповнилася ще однією нагородою. Про це повідомили на офіційній сторінці Національного олімпійського комітету України.

«Український плавець Михайло Романчук - бронзовий призер Олімпійських ігор у Токіо! Ці неймовірно прекрасні моменти!!!», - радіють в НОК, публікуючи новину про перемогу.

Медаліста Олімпіади вже встигли привітати на сторінці президента України Володимира Зеленського.

«Четверта медаль України на Олімпійських іграх у Токіо! Плавець Михайло Романчук здобуває «бронзу» на дистанції 800 метрів вільним стилем. Наші спортсмени – наша гордість!», - зазначають у керівника держави.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

«Супер гонка! У призерів три дуже різні стратегії», «Вітаємо нашого рівнянина з перемогою!», «Молодчина! Знай наших!», - тішаться перемогою українці.