Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Цього разу красуня порадувала шанувальників черговим відеороликом. Так, Ірина постала в літньо-повітряному образі. На дівчині легке біле плаття, яке розвивається на вітрі. Сама ж зірка "Жіночого кварталу" демонструє себе з усіх ракурсів.

"Follow me and be happy (Йди за мною і будь щасливий)🤩 Dress by @kolosova_brand", - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Моя улюблена красуня", " хто такий чарівний???", "Кайфовая😍 я з тобою😁", "Красотулька 😍🥰😘", "Неперевершено чарівно 🔥🔥🔥", "Анбиливбл🔥🙌", "Неймовірна краса дуже гарно крута білявка ❤️ 🙌 🔥", "Я не дізналася Іринку думала якась європейська модель👏", "Ируня плаття клас ,але 1 ти не промах Іруха😂", "Яка лялечка!", "Ні, ну курулівна..хоча яка курулівна, Бохиня !) ", "Не Мерлін Монро, але ти Ірина Сопонару.Ірка плаття відпад", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару вразила запитами-майже як у "Холостячки": "Хочу кожен день". Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару поділилася новим знімком, де продемонструвала шикарнуб фігуру.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ніжки крутіші, ніж у Олі Полякової: Ірина Сопонару виставила головне достоїнство в короткій сукні. Цього разу Ірина Сопонару поділилася спокусливим фото в облягаючій сукні і розповіла про найголовніше кредо свого життя.

Також «Знай.иа " писав, що Ірина Сопонару з " жіночого кварталу "перетворилася на Камалію без чоловіка-мільйонера:"Мадам з Беверлі-Хіллз". Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" знову привернула увагу