Нещодавно на телеканалі СТБ стартувало популярне шоу "МастерШеф". У цьому сезоні замість звичайних українців і професійних кухарів, за звання кращого кухаря будуть змагатися зірки шоу-бізнесу.

Вже наступної суботи у шоу "МастерШеф" українці дізнатися, що приховують домашні улюбленці зірок. Анонсом програми поділилися на сторінці телеканалу СТБ в instagram.

"МастерШеф", скрнішот
"МастерШеф", скрнішот

У новому епізоді шоу будуть змагатися Амадор Лопес, Дмитро Коляденко, травесті-діва Монро, Ілона Гвоздова та Джамала. Саме у цій програмі українці зможуть дізнатися більше про своїх улюбленців завдяки їх домашнім тваринам.

"МастерШеф", скрнішот
"МастерШеф", скрнішот

"Ви мене дискредитували на всю країну", - заявила травесті-діва Монро у анонсі нового епізоду "МастерШеф".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Чому ж травесті-діва Монро так відреагувала на інформацію про її домашнього улюбленця стане відомо вже цієї суботи. Також у програмі розкажуть чому співачка Джамала обрала саме таке ім'я для свого песика.

"МастерШеф", скрнішот
"МастерШеф", скрнішот

Нагадаємо, раніше Юрій Ткач уявив собі МастерШефом і випадково спалив м'ясо

Як повідомляє портал Знай.ua "МастерШеф.Селебріті " 4 випуск: Надія Матвєєва розридалася на кухні через неочищеного кишечника.

Також Знай.ua писав, що Юля "Зайка" і Джесіка зганьбилися перед "колишніми" Мішиною на " МастерШеф.Селебріті"