Новоспечена мама Даша Квіткова розповіла про те, як вони з себе малюком відчувають. Дівчина взяла на день перерву від соціальних мереж, щоб більше часу провести з сином.

Нові stories вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Останнім часом вона весь свій час присвячує новонародженому синові, тому, контент в основному про нього.

"Вже третій день синочок почуває себе добре тільки у мене на руках. Тому вчора був вихідний від сторіс, я була з сином " - визнає Даша Квіткова.

Справа в тому, що чоловік Микита Добринін в цей момент перебував на зйомках в Одеській області з командою, і довелося на кілька днів залишити дівчину одну з дитиною, вперше.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Але, раніше Даша зізнавалася, що це цікавий досвід, і колись потрібно було починати.

Зараз Микита вже знову в Києві, і вони всім сімейством знову переїжджають, але, вже ненадовго. Справа в тому, що будинок зовсім новий, вони переїхали туди менше місяця тому, і ще не всі встигли доробити, тому, сім'я у складі трьох осіб поживе в готелі.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Одну з фото в stories дівчина підписала:" так виглядають найбагатші люди в світі", і мова зовсім не про гроші, а про сім'ю. Там на знімку маленький син Лев, і Даша з Микитою. Видно, що вони насолоджуються кожним моментом, який пов'язаний з малюком.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова і Микита Добринін показали маленьке щастя після пологів: "спасибі ,що вибрав нас"

Нагадаємо, що дружина "Холостяка" Даша Квіткова святкує 9 днів материнства: "Готова народити ще п'ятьох"

Як повідомляв Знай.uа, Даша Квіткова показала зворушливу мить Микити Добриніна з сином: "не можемо повірити"