Відома українська телеведуча Олена-Крiстiна Лебідь розповіла про нову схему обману, про яку дізналася зовсім недавно завдяки програмі "Аферисти в мережах", яку показують на Новому каналі.

Як відомо, знайомитися в інтернеті з потенційною дівчиною або хлопцем - не найбезпечніша річ в цьому світі, і Олена-Крiстiна Лебідь підтвердила це на власному прикладі.

Навіть цілком нешкідлива пропозиція може залишити вас без копійки в кишені-наприклад, Запрошення в театр. Детальніше про цю схему розповіла Олена-Крiстiна Лебідь-ведуча проекту" Аферисти в мережах", який показує Новий канал.

Аферисти пишуть своїй жертві з пропозицією сходити наприклад в театр на перше побачення, і здавалося б, що тут небезпечного, чому немає. Багато відразу погоджуються.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Після цього від афериста надходить посилання на сторінку театру, щоб Ви купили квиток. Після введення даних своєї банківської карти, звідти чарівним чином пропадають всі кошти.

Найчастіше це фейкові сайти, які практично неможливо відрізнити від справжнього.

Спосіб уберегтися від обману максимально простий: ніколи не переходьте за незрозумілими посиланнями від незнайомих людей. А якщо на побачення все-таки дуже хочеться — підійдіть до цього питання відповідально.

Можна влаштувати невелику перевірку, і скинути посилання на свій спектакль, нібито хтось радив, і якщо співрозмовник не буде наполегливо пропонувати перейти за його посиланням - можна сміливо вирушати на побачення.

Нагадаємо, Олена-Крiстiна Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крiстiна Лебідь в червоній сукні покрасувалася на тлі яхт: готова плисти без " капітана"

Знай.uа писав, наречена Розенко Олена-Крiстiна Лебідь показала, як "знешкодити" аферистів з бонусами: "Не вляпатися по ніздрі..."