Популярна вже не перший місяць українська модель plus-size Міла Кузнєцова зуміла підкорити очі і серця тисяч українців. Звичайно, їй є чим привернути увагу. Ефектна красуня постійно радує своїх шанувальників яскравими знімками з життя.

Цього разу Міла вирішила трохи піти у філософські роздуми і розповісти, як вона бачить образ найкращого друга. Багатьох таке розуміння дружби може здивувати.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Міли Кузнєцової в мережі Instagram.

Публікація Міли Кузнєцової, скріншот: Instagram
Публікація Міли Кузнєцової, скріншот: Instagram

"Найкращий друг – це людина, яка висловить тобі в очі все, що йому в тобі не подобається – а всім скаже, що ти найкраща людина на світі.", - пише Міла Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Вже традиційно Міла у своїй публікації показала фото, на якому можна помітити портрет моделі. Володарка 15-го розміру грудей встигла сильно засмагнути, відпочиваючи на курорті. На дівчині можна помітити купальник в горошок, невеликий джинсовий жилет і акуратний чорний капелюшок.

Віддані шанувальники поставили більше тисячі лайків і почали активно коментувати фотографію і думки Міли: "Начебто з журналу вирізали і приклеїли", "А так складно такого знайти, дуже навіть", "Хороші фільтри))", "Завжди так думала і думаю зараз", "Яка ж ти прекрасна, виглядаєш просто неймовірно круто", "Ти просто не реальна красуня".

Раніше повідомляли, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей запалила під пісні Ірини Білик: "Так просто".

Як повідомляв Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей поманила українців у купальнику: "Дивився по сторонах".

Знай.uа писав, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей станцювала тверк на камеру: "Рухай, рухай з*дом".