Відомий український співак, народний артист і чоловік блогерки Каті Репяхової, яка нещодавно народила йому сина Михайла, Віктор Павлік частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в Instagram, де за його життям стежать понад 80 тисяч людей.

Але зараз публікація з'явилася в соціальній мережі Facebook, де виконавець розповів про біду, що трапилася, з проханням про допомогу. Віктор зазначив, що син його близької людини потрапив в аварію. І зараз перебуває у важкому стані.

Віктор Павлік з сином, фото: соцмережі
Віктор Павлік з сином, фото: соцмережі

Хлопцеві вже зробили кілька операцій у Тернополі, проте потрібно ще пару хірургічних втручань. Але грошові кошти у сім'ї закінчилися, тому Віктор Павлік попросив небайдужих українців допомогти хоч чим-небудь.

"Хто має можливість, у кого лежить на серці про допомогу, будь ласка, хто скільки може. Владиславу, 22 роки", - йдеться в публікації.

Віктор Павлік, фото: Instagram
Віктор Павлік, фото: Instagram

"Господи помилуй, спаси і благослови", "Чи можна їй якось перерахувати з США? P.S: знайомі намагалися", "Біда! ++++", "Прізвище, ім'я пацієнта, в якій лікарні лежить?", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, тато "в декреті": Віктор Павлік взяв на себе обов'язки Катерини Репяхової і ось що з цього вийшло

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова зізналася, що робить з Віктором Павликом на кухні: "Моє улюблене"

Також Знай.ua писав, Катерина Репяхова зібралася на відпочинок без Віктора Павлика: з мамою веселіше