Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 540 тисяч чоловік.

Зовсім недавно шоумен ділився невеликим відео про біг. Він зазначив, що, на жаль, більшість його фанатів не займаються бігом. Хоча Владислав настійно рекомендує хоча б спробувати. Бо все може сподобатися, і навіть бiг.

Влад Яма, фото: Instagram
Влад Яма, фото: Instagram

"Ось я, наприклад, обожнюю біг, особливо в зручній і красивій формі. Тим більше, якщо Екіп настільки технологічний, що охолоджує навіть в таку шалену спеку. 😅💪😅 А за що ви любите бігати?", - писав тоді Влад Яма.

А зараз чоловік і зовсім перевтілився в любителя вовчиць Олега Винника і передав його фанаткам великий привіт.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Потім танцюрист показував себе вже без волосся, але в гримерці перед величезним дзеркалом. І наостанок показав українцям невеликий фрагмент підготовки до знімального процесу. Кілька чоловіків обговорюють операторські рейки.

Нагадаємо, Лілія Яма оточила себе трьома красенями: "Моя булочка". З недавніх пір дівчина зосередилася на тому, що ділиться подробицями спільного відпочинку з Владом Ямою і їх спільного сина Леона.

Як повідомляв Знай.ua, пухленька Настя Каменських, Влад Яма з волоссям і скромна Надя Дорофєєва: якими були зірки в дитинстві

Також Знай.ua писав, Лілія Яма нагодувала чоловіка і сина "вибуховою" вечерею: "Я потім п*каю"