На офіційній сторінці ТВ-шоу "Життя відомих людей" розмітили пост, в якому розповіли, де народилися українські знаменитості.

Це своєрідний телевізійний журнал, в якому показують ексклюзивні історії з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків і бізнесменів - людей, яких знають в Україні та світі, які є завсідниками червоних доріжок. Шоу транслюють на телеканалі 1+1, з понеділка по п'ятницю о 09:20 ранку.

Цього разу глядачам розповіли, в якому місті були народжені зірки української естради. Виконавець Володимир Дантес з Харкова, співачка "NK" Настя Каменських з Києва, хореограф Влад Яма з Вінниці, зірка "Кварталу 95" Олена Кравець з Кривого Рогу і комік Юрій Ткач з Дніпра, суперблондинка і співачка Оля Полякова з Вінниці, соліст групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук з Мукачева.

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова випустила "демона" через силікон:" Вам яка справа до чужих ци*ьок?". Співачка поставила на місце хейтерів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Дантес пригрозив відправити матір в мавпник в її день народження: "Героїнщиця - горе в сім'ї". Артист оригінально привітав маму зі святом.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач з "Кварталу 95" кинув Ірину Сопонару заради Маші Єфросиніної та Юлі Саніної: щось задумали

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських захотіла добра для дітей, а нарвалася на хейт: "Краще б своїх народила"