У мережі показали, яким хлопцем в дитинстві був артист Melovin. Чим займався в шкільні роки, як виглядав в підлітковому віці, і як одягався.

Все це стало відомо завдяки ролику, який змонтував зі старих роликів чоловіка. Зробив це один їх фан-акаунтів Melovin Translation Interview. За три роки він набрав близько 20 тисяч переглядів.

У ролику показані кадри з різних періодів життя Костянтина Бочарова, але, зокрема шкільні. Всі вони якось пов'язані з цим місцем.

Перший ролик датується 2013 роком, і там, під час новорічного концерту, Костянтин Бочаров станцював під популярний на той час трек Gangnam Style.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Melovin, фото: скріншот з відео
Melovin, фото: скріншот з відео

Далі вже показані кадри з репетиції. Варто відзначити, що одягався раніше чоловік не так екстравагантно. Все по класиці-чорна футболка і спортивні штани.

Творчою діяльністю хлопець захоплювався по всій видимості з ранніх років. У школі він то танцював, то співав, то підігравав комусь на фортепіано. Жоден концерт не проходив без юного таланту.

Melovin, фото: скріншот з відео
Melovin, фото: скріншот з відео

Показали також кадри і з останнього дзвоника Melovina. Навчався він у школі №27 в місті Одеса. Вони з класом станцювали вальс на місцевому стадіоні.

Melovin, фото: скріншот з відео
Melovin, фото: скріншот з відео

До слова, на його YouTube раніше часто з'являлися кавери на різні пісні, і один з них - Оля Полякова - шльопанці. Він набрав величезну кількість переглядів, і поширився по мережі. Там видно, що Костя ще зовсім юний, не в своєму новому образі, і навіть без впізнаваної лінзи. Значить, це було досить давно.

Нагадаємо, раніше Melovin після поцілунку з хлопцем на Atlas Weekend роздягнувся до гола під водою

Як повідомляє портал Знай.uа Улюбленець Андрія Данилка Melovin приймає таблетки і лікується від депресії через музику

Також Знай.uа писав, що Філіп Кіркоров підтримав Melovin після поцілунку з хлопцем на Atlas Weekend