Українці знають Вікторію Булітко, як багатопланову артистку. Вона знає, як показати свої вміння у багатьох жанрах: може бути гумористкою, співачкою, актрисою кіно і театру.

Довгий час українці по-праву називають її «королевою скетчів», але вона намагається не зупинятися на досягнутому і постійно розвивається.

Водночас, Вікторія намагається бути активною у соціальних мережах. Наприклад, в Instagram, де за її життям, постами та історіями, слідкують понад 200 тисяч фанатів.

Сьогодні, вона наважилась поговорити про серйозне і зачепила досить актуальну тему – про відносини із одруженими.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

«У мене табу на відносини з одруженим чоловіком. Не знаю, про яку косяк повинна вдаритися, щоб завести роман з невільним чоловіком. В першу чергу я за позитивну енергію, а починати відносини з обману, у кого-то за спиною, точно не про це.»

До речі, Вікторія Булітко стверджує, що вірить у карму, а також у ті, що в житті усе зроблене повертається бумерангом:

"Що несеш в цей світ, то і повернеться. Хочу жити зі спокійною душею, а не чекати ненависті в свою сторону. Нікому не раджу вступати в такі відносини.

Моя думка: для початку симпатії дві людини повинні бути вільні. Так, бувають щасливі винятки-з'являється між чоловіком і жінкою велика і ніжна любов. Але мені здається, хто зміг завести коханку або коханця раз, зможе знову. Такі відносини приречені."

До речі, її підписники в більшості підтримали цю думку. Вони також виступають за правдиві стосунки, без обманів та секретів.

Нагадаємо, Дизель-шоу виправдалися за жарти про расизм і премії "Оскар": "Не знаю, як пояснити синові"

Також Знай.uа писав Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко затягла колегу в ліжко: "Немає сил приховувати…"

Як раніше повідомляв Знай.uа Вагітна Катя Осадча "поховала" зірку "Дизель шоу" Яну Глущенко після ювілею: "Вже щось не так"