Українці обурилися через систему знижок, яку вони помітили в популярній мережі супермаркетів. Через це незрозуміло, скільки насправді коштує товар.
Про це повідомляє Телеграм-канал "Чорний Список".
Так, в Запоріжжі українцям не сподобалася система знижок в популярному супермаркеті мережі Ашан. Все через те, що на прилавку лежали абсолютно дві однакові іграшки, але ціна на них була різною.

Фото ТК " чорний Список"
Фото ТК " чорний Список"

На одному ціннику було вказано, що дитяча іграшка коштує 78 гривень 99 копійок. На другому ціннику була вже ціна зі знижкою і відповідно до цього іграшка повинна коштувати 59 гривень 49 копійок. Яка ж ціна буде за підсумком на касі - невідомо.

"На одну і ту ж іграшку стоїть різна ціна. За підсумком пробивають по тій, що вище. Цінники поки не замінили, тому звертайте увагу", — сказано в повідомленні Телеграм-каналу "чорний Список".

Нагадаємо, що під Києвом українцям продали хліб з "сюрпризом": "за малюнком не видно було". На Київщині городяни придбали хліб, а по приходу додому виявилася, що він запліснявів.

Як повідомляв Знай.ua, , українець показав, як супермаркети обманюють покупців: огірки подорожчали на касі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше ми писали про те, що булочка з металевою начинкою ледь не відправила українця на той світ. Відвідувач даної пекарні зафіксував всередині всіма улюбленої булочки з корицею шматок дроту, походження якої невідоме.