Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. А 26 липня 2021 року вона і зовсім вирішила здивувати всіх українців, так як вискочила заміж за телеведучого Богдана Юсипчука.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Тоді ж відбулася весільна церемонія на даху, з красивим видом на Київ. І через кілька днів стало відомо, що вся подія — рекламна компанія локації для проведення подібних заходів. А також Юля захотіла привернути увагу людей, щоб першого серпня поїхати з бажаючими в притулок для тварин.

Юля "Зайка", фото: Instagram
Юля "Зайка", фото: Instagram

А зараз "Зайка" нагадала фанатам про міжнародне свято, яке відзначається щорічно 30 липня. Він був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН ще в 2011 році.

"Вітаю всіх з Міжнародним днем дружби. І бажаю вам залишатися в добрих стосунках з усіма людьми, які супроводжують вас по життю. І хочу висловити величезну подяку всім тим людям, які підтримують мене. І часом дуже важко обійтися без вашої підтримки", - заявляє фіналістка"Холостяка".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, збулася мрія Юлії "Зайки": "Хейтери нехай котяться до Богдан"

Як повідомляв "Знай.ua", "Зайка" Юля "заїдає" скандал з весіллям: ще й маму втягнула

Знай.ua писав, Анна Богдан прокоментувала несправжнє весілля Юлі "Зайки": "Грати почуттями неприпустимо"