Популярна українська співачка Ірина Білик любить радувати шанувальників новими постами з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч осіб.

Цього разу артистка розмістила в Insta Stiories фото, на якому позує в шикарній рожевій сукні з рюшами, а також, поділилася своїм зізнанням в рубриці питання-відповідь.

Підписники часто цікавляться особистим життям співачки: заміжжя з музикантом Юрієм Нікітіним, з манекенником Андрієм Оверчуком, гучний роман з хореографом Дмитром Коляденком і розлучення з останнім чоловіком фотографом Асланом Ахмадовим. Любовні події і пригоди життя Ірини були у всіх на слуху. Артистка не так часто відповідає на питання особистого характеру, але цього разу вона зізналася шанувальникам, що найбільше цінує в чоловіках.

"Щирість і доброту", - коротко відповіла Ірина.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що артистка подала на розлучення зі своїм чоловіком Асланом Ахмадовим, після 20-ти років шлюбу. У пари є син Табриз, який народився в 2015 році, зараз його виховує Ірина.

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик після розлучення з Асланом Ахмадовим заявила про насильство: "Я страждала"

Нагадаємо, Ірина Білик похвалилася маленьким сином: "Мамин помічник"

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик відправила молодшого сина до свого батька Аслана Ахмадова: відриваються на повну

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик показала, якою була 10 років тому, навіть не блондинка: "Зовсім інша"