Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). Як відомо, пара вже живе разом у Києві.

У своєму Instagram переможниця проекту часто спілкується з багатотисячною аудиторією і демонструє особисте життя.

Цього разу Анна розмістила в Insta Stories забавну фотографію з відвідування спортзалу разом з Михайлом. У кадрі дівчина вирішила "відпочити" від занять, розлігшись прямо на чоловікові, поки той виконував віджимання від підлоги, старанно приводячи в форму, вже і без того ідеальну фігуру. Михайло зробив упор на дві руки, хоч і з червоним обличчям, але він легко витримав вагу своєї обраниці. Анна, в свою чергу, мило посміхається на камеру, насолоджуючись моментом, зовсім забувши про спорт.

скріншот з Insta Stories

Це не перше фото з їх спільних занять спортом, раніше молода пара розміщували фото, на якому Анна повисла на Михайла, обійнявши його ногами і руками, поки той підтягувався на турніку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що Анна і Михайло ведуть активний і здоровий спосіб життя, і регулярно відвідують тренажерний зал, завдяки чому залишаються в хорошій фізичній формі.

Раніше ми писали про те, що розлючена Ганна Богдан розкрила всю правду про Юлю "зайчика": "відчуваю себе обдуреною"

Нагадаємо, що Анна Богдан осідлала "Холостяка" Заливако посеред людного пляжу: не треба соромитися

Як повідомляв портал Знай.иа, Анна Богдан з келихом оголосила війну робочим будням: з "шампусиком" веселіше.