Відома українська співачка, актриса, а також колишня солістка групи "ВІА Гра" Надія Мейхер (Грановська), любить радувати шанувальників різними публікаціями з творчого та особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 360 тисяч людей.

Як відомо, зараз артистка вирушила в подорож до сонячної Італії, насолоджуючись довгоочікуваною відпусткою. Дівчина активно ділиться фото і відео з відпочинку, занурюючи шанувальників в культуру і пейзажі колоритної середземноморської держави.

Цього разу Надія розмістила фото з уроків верхової їзди. У кадрі співачка граціозно сидить на потужному скакуні, щасливо посміхаючись на камеру. На тлі відкривається вид на зелене просторе поле і сосновий ліс. Знімок передає позитивний і задоволений настрій Наді. Її очі так і кажуть, що нічого не може бути краще проведеного літа в Італії.

скріншот з Insta Stories

На наступній Insta Stories Надія дала можливість шанувальникам насолодитися пейзажами Італії, показуючи широке поле і величні гори, що визирають з-за хмар.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що втомлена Надія Мейхер втекла в глухе село без людей: "Казкова Україна"

Нагадаємо, що Надя Мейхер з'явилася на великій сцені з синцем під оком: "Проявити терпіння"

Як повідомляв Знай.uа, Надя Мейхер показала гарбузики на всю країну: куснути хочеться

Також портал Знай.uа писав, що Надія Мейхер здійснила давню мрію в глухому селі подалі від усіх