Відома українська співачка Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників знімками з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Цього разу 34-річна артистка розмістила Insta Stories з новиною про те, як вона рада повернутися додому після процедур в салоні. Настя відвідала студію краси з метою вдосконалити своє волосся і нігтики. Співачка повідомила, що незважаючи на свою постійну зайнятість гастролями і концертами, вона намагається виділитися час на себе і на догляд за своєю зовнішністю.

У кадрі дівчина виглядає свіжо, молодо і дуже доглянуто без макіяжу. Хвилясте, вологе волосся красиво лежить на її плечах, а від вигляду щасливої і задоволеної посмішки теплішає на душі.

"Все! Щаслива їду додому", - написала Настя.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

На наступних Insta Stories артистка хвалиться тим, як її зустрічає люблячий чоловік Олексій Потапенко – з величезним букетом жовтих соняшників і з приємними словами.

"Прибери телефон, Я хочу тебе поцілувати", - буркотливо сказав Олексій.

скріншот з Insta Stories

анее ми писали про те, що Настя Каменських подражнила українців розкішною вечерею в кілька мінімалок

Нагадаємо, що Настя Каменських захотіла добра для дітей, а нарвалася на хейт: "Краще б своїх народила"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських показала, як тринькає сімейні гроші без Потапа: "Починаємо"

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських потрусила сідницями в лимонному міні-сукні: "Фігура шикарна"