Її звуть Ксенія, їй 34 роки. Вона-блогер. І вона вчить людей жити позитивно, любити себе і всіх, хто навколо вас, бути щасливими, худнути і заряджатися енергією. Паралельно вона змінюється разом зі своїми передплатниками. Яких, до речі, у неї чимало – за її життям стежать близько 500 тисяч передплатників.

А сьогодні вона оприлюднила черговий пост. І першими словами трохи шокувала підписників:

"Чи можна повернути любов у шлюбі?»

Але, як виявилося, Ксенія пише про повідомлення, яке отримала нещодавно. Вони з чоловіком були одружені протягом 23 років. Проте вже 3 роки живуть, як сусіди, а останнім часом зовсім окремо. Тому вона звернулася з питанням-чи можна повернути колишні відносини?

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Моя відповідь - можна! Але чи потрібно? Вона відповідає-Так, я люблю, сумую, не можу без нього!⠀

Я звичайно ж розумію, що це не любов, так і кажу, але вона наполягає на любові. ⁣⁣⠀

Моє питання - за що ви його любите? Розкажіть!! Вона довго друкувала, мабуть друкувала і стирала... У підсумку написала: задумалася, спливають одні образи, що мене ображало всі ці роки. Ось тобі і справжні почуття. Образа. А зовсім не любов.

Чому я зрозуміла, що вона його не любить? Та вона сама розповіла: 3 роки останніх, як сусіди. Ви бачили любов у сусідів? Вони живуть тому, що змушені жити поруч один з одним, на цьому все.⁣⁣⠀

Але чому ж жінкам хочеться повернути, коли пішов? Чому подобається думати, що це любов? Та тому що, це его! Як так - від мене пішли? Як так - я тепер одна? Найцікавіше, у жінки немає в думках, що вона прекрасна і бажана і може побудувати нові відносини!! У неї в думках - я одна, я страждаю, я люблю... А задайте питання: а чи треба? А чи буду я щаслива? А що я насправді відчуваю?

Чому жінки не допускають думки, що вони зустрінуть іншого: тому, що мама сказала - та кому ти потрібна? Тому, що бабуся в дитинстві сказала - мужиків мало, ти тримайся за нього, якщо попався, та й тому, що сам мужик сказав - та кому ти потрібна з дітьми?

Після таких слів можете плюнути йому в обличчя (дозволяю), бо цими словами він знецінив вас, як особистість, як жінку і навіть ваших дітей. І він вважає, що ви нікому не потрібні – тому, що ви йому і не потрібні, по собі міряє. А є ж реально хто вірить їм-так, нікому я не потрібна, залишуся з тим хто мені це сказав..."

Нагадаємо, "Зайка" Юля "покаялася" після фальшивого весілля, але це їй уже не допомогло

Також Знай.uа писав Від підопічної Потапа Мішель Андраде у Болгарії втік чоловік: "В мене вже є один лисий"

Як раніше повідомляв Знай.uа Анастасія Приходько перестала вірити в кохання: "Всі мужики коз*и"