Саме зараз в розпалі сезон дозрівання помідорів. Більшість господинь обирають просто консервувати помідори, або ж солити їх. Також із помідорів зазвичай варять томатний сік, чи закривають лечо, або кетчуп. При цьому, усі використовують старі, традиційні та перевірені рецепти.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПроте ми маємо для вас дещо цікавіше - якщо у вас в запасах ще є молоді кабачки, із них можна приготувати топовий рецепт на зиму.
Помідори в кабачках «Сатурни»
Беремо:
2 кілограми маленьких помідорчиків, вони можуть бути зеленкуваті.
Також нам потрібно 1,5 кг кабачків,
50 грамів цукру
50 грамів солі
50 грамів оцету
Вишневі листочки
Лист хрону
2 листочки лаврових
4 зубчики часнику
Гострий перець
3-4 горошинки духмяного перцю
Половинка солодкої перчинки
Кріп.
Готуємо:
Кабачки потрібно порізати кільцями, потім вирізати серединки.
У кільця із кабачків впихаємо помідорчики, щоб вийшли «сатурни». Потім складаємо у баночки зелень і «сатурни». Банку потрібно залити кип’ятком. Через 15 хвилин злити рідину. Поворити процедуру двічі. Втретє потрібно залити вже сиропом – закоптити сироп із сіллю, цукром та оцетом.
Потім залиту банку закатуємо кришкою. Її потрібно перевернути, але не варто накривати. Помідорки виглядатимуть дуже гарно навіть на святковому столі.
Нагадаємо, Українцю підсунули зелений кавун майже за 100 гривень: "Хай самі і жеруть л*йно"
Також, Знай.uа писав Домашній мармелад з малини і червоної смородини - діти попросять добавки
Як раніше повідомляв Знай.uа Сухе варення з яблук за простим рецептом: нагодуй дитину корисним замість батончиків