Літо в самому розпалі, а це означає, що почався сезон ягід і фруктів. Тому в цей період потрібно подбати про запаси на зиму і приготувати смачне і ароматне варення.

Варіацій цього смаколика існує величезна кількість, але мабуть найпопулярніше - яблучне варення. Але цього разу пропонуємо приготувати незвичайне сухе варення з яблук.

Сухе варення з яблук дуже корисне. Такі ласощі з яблук припадуть до смаку всім. Яблучка виходять насичені і солоденькі, передає Телеграм-канал "домашня консервація: варення заготовки".

Сухе варення, фото ТК " домашня консервація: варення заготовки"
Сухе варення, фото ТК " домашня консервація: варення заготовки"


Інгредієнти:

Яблука — 1 кілограм;
цукор - 300 грам;
лимонна кислота - 1 чайна ложка;
кориця — 1 чайна ложка.

Спосіб приготування:

Для початку яблука потрібно вимити, видалити серцевину і порізати їх. Потім викладіть їх на деко, щільно, навіть можна накладати один шматочок на інший.

Перемішайте цукор, корицю і лимонну кислоту, і засипте цією сім'ю яблука. Духовку розігрійте до 200°С і підсушіть яблука протягом 25-30 хвилин. Але, стежте, щоб ваші яблучка не підгоріли.

Розстеліть пергаментний папір, посипте його цукром, розкладіть на ньому яблука, і нехай ще досихають при кімнатній температурі протягом 2 днів. Сухе варення готове. Приємного апетиту!

Нагадаємо, ідеальні кабачки в гострому соусі на зиму: рецепт для тих, кому не вистачає різноманітності

Як повідомляв "Знай.uа" , тещин мова з кабачків: простий рецепт найніжнішого лечо на зиму

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Знай.uа" писав, борщ взимку за 3 хвилини: смачна заправка, яка заощадить багато часу