Серпень 2021-го року запам’ятається усім знакам зодіаку. У цьому впевнена популярний астролог Анжела Перл. Вона розробила точний таро-прогноз для кожного знаку. Тут ви знайдете поради та застереження , а також передбачення того, що чекає вас у серпні.

Загалом, протягом серпня усі знаки зодіаку будуть більш ніж активними. Поспішатимуть знайомитись, а деякі – закохуватимуться. У той же час, хтось у серпні вирішить розлучитись.

Далі – прогноз по конкретному знакові.

Овен

Будьте більш впевнені у всьому. Реалізовуйте все заплановане одразу, не чекайте. Не беріть в борг, або кредитів. Краще почніть економити.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Лев

На вас чекають яскраві емоції, пов’язані із коханням. Фліртуйте, знайомтесь, але із обережністю. Після 15 серпня будьте обережні у всьому.

Стрілець

Матимете багато компліментів. Можливо, зустрінете того, хто виявиться вашою долею. У справах будьте обережні. Досвід може підвести. Навчайтесь новому.

Тілець

Вас чекає період спокою. Нехай усе йде своїм чередом. У стосунках буде новий етап. А одинокі люди можуть зустріти долю під час відпочинку.

Діва

Більш ніж спокійний період. У справах є можливість реалізувати себе, або почати бізнес. Важливі справи не починайте. Краще відпочиньте.

Козеріг

Їдьте на відпочинок. Але н езабувайте про свою пару – будьте ніжні та делікатні.

Близнюки

Удача із вами як у справах так і на любовному фронті. Чекайте сюрпризів. А про плани краще не розповідайте нікому.

Терези

Будьте рішучими. Беріть відповідальність на себе. Це оцінять. Можете зустріти завязливих людей. Не соромтесь про це розповісти рідним, щоб отримати допомогу.

Водолій

Наведіть порядки у справах. Вид діяльності змінювати не час. Можете втратити все. Також перепочиньте від стосунків.

Рак

Час вирішення проблемних питань. Шуайте духовну рівновагу. Не піддавайтесь емоціям. На роботі не піддавайтесь порадам, вас можете залишитись банкрутом.

Скорпіон

Рішучість – ваш девіз. Але враховуйте приховані ризики. Час сприятливий для стосунків із коханими і друзями.

Риби

Місяць буде непростим. Постарайтесь зробити правильний вибір і не помилитись у людях. Не намагайтесь повернути минуле.

Нагадаємо, Гороскоп і передбачення на 5 травня: як загадати бажання, щоб воно точно збулося

Також, Знай.uа писав Астролог Влад Росс передбачив, коли потрібно обов'язково міняти гривні на долари

Як раніше повідомляв Знай.uа Як тільки Україна зустріне свій день народження 24 серпня, розпочнуться зрушення, - астролог