Так прийнято у «вищому» світі, що серед знаменитостей поширений культ не справжніх облич. Давно відомо, що завдяки косметиці практично кожна жінка може перетворитись на іншу людину – повністю змінивши риси обличчя.

І якщо в простому житті можна будь коли змити яскравий, помітний макіяж, то зірки не можуть цього зробити. Фанати просто вимагають виглядати ідеальноцілодобово. Більшість соромиться показуватись на публіці без тонни макіжу.

Та іноді, знаменитості відкривають завісу і ведуть себе сміливо. Не дивлячись на хейт та обговорення, зірки іноді показують свої справжні світлини без фотошопу і професійного мейку.

До вашої уваги декілька прикладів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Наприклад, Анна Седокова – українська співачка, акторка, теле- і радіоведуча. Колишня солістка українського жіночого поп-гурту «ВІА Гра»

Анастасія Стоцька – російська акторка та співачка

Юлія Ковальчук - російська співачка, телеведуча, колишня солістка російської жіночої поп-групи «Блестящие».

Ксенія Собчак – російський політик, актриса кіно и телебачення, сценаристка, продюсер ведуча, журналист, громадський діяч та письменниця.

Рената Литвинова – радянська та російська акриса театру ат кіно, режисер, сценарист, телеведуча.

Ольга Бузова - російська телеведуча, співачка, акторка, колишня учасниця, а пізніше ведуча реаліті-шоу «Дом-2» на телеканалі «ТНТ».

Нагадаємо, Оля Полякова "залишила" сцену заради свого найбільшого захоплення: "Ой б*я, я ж відьма"

Також Знай.uа писав Російська Кардашьян Анастасія Квітко забула про скромність і ледь не розгубила груди

Як ранше повідомляв Знай.uа Українська Кардашян Альона Омович у відвертій спідниці приголомшила шанувальників: "Мумія"