Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Знаменитість вирушила на відпочинок на Міконос, Греція, показавши, як проводить один з теплих літніх вечорів. Інтернет-зірка приміряла чорну спідницю з бахромою, міні-топ з глибоким декольте, босоніжки, а також зізналася, що не любить вечірки.

При цьому Альона продемонструвала пишні груди і ноги, які одразу ж викликали бурхливу реакцію її аудиторії. Деякі шанувальники відзначили, що ноги дівчини виглядають занадто худими.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Мумія😂 😂 😂"," на Майкла Джексона схожа", " як ти на таких милицях пересуваєшся ? І імпланти несеш ще!", "Давайте всі зберемо бобла і одягнемо цю кістляву мавпу страшно дивитися вже😂 😂 😂", " що з ногами???😂😂😂".

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн