На сторінці в Instagram нареченої колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олени-Крістіни Лебідь, яка є телеведучою програми "Аферисти в сітях", з'явився новий пост.

На фото, оприлюдненому в соцмережі, Лебідь позує разом з нареченим на тлі відкритого багажника їх машини, в якому видніється складений багаж. Жестами обидва закоханих висловлюють радість і задоволення від життя.

Судячи з усього, ведуча відправляється у відпустку на море.

"Я все ще не вірю!!! Ущипніть мене! P. S. Сара в салоні - пакує улюблений купальник і крем для засмаги. Бон вояж!", - підписала вона яскравий знімок.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Варто нагадати, що Сара – це собака, яка належить Олені-Крістіні.

Шанувальникам припав до душі такий поворот в житті публічної парочки.

"О ви такі класні. Павло в дуже хорошій формі", - зазначають шанувальники.

"Спасибі, сама по ньому балдю", - пише ведуча.

"Крістіночка, гарного відпочинку!", "Ну нарешті, я за вас дуже рада! Добре відпочити", "Як я балдію від таких пар... Улыбаки, смішні. Завжди приємно дивитися. Гарного відпочинку", - захоплюються підписники.

Нагадаємо, Олена-Христина Лебідь вимазалася кетчупом і зраділа: "Журнал Vogue вже виїхав"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Христина Лебідь в червоній сукні покрасувалася на тлі яхт: готова плисти без " капітана"

Знай.uа писав, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь показала, як "знешкодити" аферистів з бонусами: "Не вляпатися по ніздрі..."