Колишній прем'єр-міністр України та екс-очільник Вінниці та голова Верховної ради у 2014-2016 роках, який пройшов у парламент за списком Блоку Петра Порошенка, Володимир Гройсман похвалився знімком із найстаршою бабусею однієї з громад Вінничини. Відповідний допис з'явився на його сторінці у соцмережі Facebook.

«Зворушливий для мене момент. У селі Голубече на Вінниччині познайомився з найстаршою жителькою громади. Любі Григорівні 92 роки. У чотири вона втратила батька. Пережила два голодомори і війну. І була завжди коло діток - працювала нянечкою в дитячому садочку. Бажаю шановній Любі Григорівні ще довших років життя. Щонайменше до 100», - підписав фото Гройсман.

На знімку він присів біля старенької, яка сидить перед ним на стільчику, і уважно дивиться їй в обличчя. При цьому бабця щось активно йому розповідає.

Скрін, Facebook Гройсман
Скрін, Facebook Гройсман

Українці неоднозначно відреагували на це фото в кращих традиціях передвиборчої агітації.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

«О "благодетель ты наш", з його реформою децентралізації більшість ОТГ опинилися в повній ж*пі, бо немає ніяких доходів крім плати з землі, заводи знищені, школи, лікарні клуби, ФАПи перейшли на місцеве фінансування, утримувати ОТГ не взмозі, отже просто закривають. Зробив людям добро, щоб він довго жив та щасливо з таким добром», - зазначають коментатори під повідомленням.

Скрін, Facebook Гройсман
Скрін, Facebook Гройсман

«Зате провів пенсійну реформу, де ввели страховий стаж при нестачі робочих місць, і люди, які мали 20-25 років стажу, залишились за бортом. Подякуємо Вам», - обурюються інші.

«І цей пішов перевіреною дорогою... Далі підуть фото і зворушливі історії з ветеранами АТО та дітьми...», «Імітатор! Більше не має слів!!!», - не стримуються українці.

Нагадаємо, Юлія Мендель пообіцяла скандал після випуску своєї книги: "Українці не звикли до такого". Юлія Мендель готується випустити книгу про роботу з Володимиром Зеленським

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Мендель оголила спокусливу частину тіла перед презентацією книги про Зеленського. Дівчина презентувала фото для обкладинки своєї книги

Також "Знай.ua" писав, українець показав, як Нова пошта виманює гроші: "Аби здерти додатково". Клієнт "Нової пошти" отримав неприємний сюрприз