У Туреччині в курортному місті Ізмір камери відеоспостереження зафіксували падіння метеорита. Метеорит був помічений в ніч на 31 Липня.

"Жителі Туреччини, на додаток до бурхливих пожеж, отримали ще й каміння з неба. Спалах від небесного тіла, схожого на метеорит, побачили близько другої години ночі", - йдеться в повідомленні телеграм-каналу Perepichka News.

Політ космічного об'єкта супроводжувався яскравими спалахами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як розповіли очевидці, звуки від падіння метеорита були схожі на гуркіт вибуху або землетрус.

Даних про падіння метеорита з боку влади поки не надходило.

"Владі не до цього тому що. Все горить і зараз головне зупинити це", ""ми прийшли з миром"👽", " починаю вірити в передбачення Ванги 😱"," буд-то момент з "Твоє ім'я" Макото Сінкая. Сподіваюся у турків не додасться через це проблем", "Старлінк перезавантажив модем", " здається наша смерть близько друзі🗿", " новина для суспільства плоскої Землі 😔це фосфорна ракета. Довго ще, мабуть, будуть пожежі тліти в Туреччині", "це болід, а не метеорит", "Шикарно летів а ось куди впав це ще більше цікаво😁", "стріляють в небо що б дощ 🌧 пішов", "звичайний болід, в Японії в цьому році і побільше був", "це американці ліс підпалюють", " Це НЛО. Вони завжди появляються там, де є проблеми в людей ", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше У МЗС України закликали українців відмовитися від турецьких курортів: "є жертви"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Улюблені курорти українців спалахнули як сірники: дим, паніка і троє загиблих

Також «Знай.иа " писав, що Туреччина У вогні: у Мармарисі розбушувалася пожежа, українців екстрено евакуюють