Юна зірка серіалу "Школа", популярна співачка Анна Трінчер, яка вже днями повинна зустріти своє 20-річчя, продовжує радувати багатотисячну армію шанувальників. Цього разу дівчина буквально зворушила своїх фанів історією з дитинства і зізнанням у теплих родинних почуттях дідусеві.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Трінчер в мережі Instagram.

Публікація Анни Трінчер, скріншот: YouTube
Публікація Анни Трінчер, скріншот: YouTube

"Мій дідусь ... такий ніжний і крихкий. Бабуся розповідала, як в дитинстві він більше за всіх любив мене. Вигулював у візочку взимку в мінусову погоду годинами, годував мене з ложечки, дбав, читав казки, ми ловили разом коників влітку, а взимку кидалися сніжками.

Всі мої дитячі мрії і бажання здійснював він... а зараз прийшла моя черга піклуватися про нього і доставляти радість. Я дізналася у мами, що він навчався колись в річковому Інституті на механіка, керував вантажними кораблями. Я, звичайно, була шокована і не знала цього. Мені захотілося, щоб він згадав свою молодість, і я організувала йому навчання управлінням парусної яхти!

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Він посміхався, сміявся... на всі підказки інструктора відповідав впевнено "Я знаю!" так що дідусь у мене ще огого! Мою місію виконано! Я дуже хочу, щоб і ви розповіли історії своїх рідних", - пише Анна.

Анна Трінчер з дідусем, фото: Instagram
Анна Трінчер з дідусем, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Артем Пивоваров "залучив" Jerry Heil своїм голоском: незаймана співачка чекає на катаклізми.

Як повідомляв Знай.uа, "І сміх і гріх": Анна Трінчер і Jerry Heil забули про всі образи заради спільного виступу.

Знай.uа писав, подружка Jerry Heil Nino Basilaya розкрила таємниці випускного в червоній сукні: "Було приємно...".