Дорогий наш читач, ти погодишся, що ми часто бачимо на телеекранах обличчя всім відомі, які радять абсолютно все і про все. Є і доктори-педіатри, і експерти в області дистанційного лікування, і навіть цілителі по кришталевій кулі.

Однак далеко не завжди ми можемо побачити сам "фронт" подій і справжню передову, де медики щодня рятують людські життя.

Олександр Головенко, скріншот: YouTube
Олександр Головенко, скріншот: YouTube

Цього разу в мережі з'явилася історія хірурга Олександра Головенка, який у звичайній лікарні зберігає життя дітям. Його руки врятували далеко не одне дитяче життя і сім'ї вцілілих крихіток будуть йому вдячні до кінця своїх днів.

Про історію Олександра стало відомо завдяки новому випуску програми на YouTube-каналі TUT.BY, який отримав назву"(Не)маленька людина".

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Олександр - герой. Ні, правда, справжнісінький герой в найвищому сенсі цього слова: щодня на роботі він рятує дитячі життя. Олександр - дитячий кардіохірург.

Спеціаліст проводить операції на відкритому серці. Його наймолодшому пацієнту було всього кілька годин від роду. Операції тривають від декількох годин, до більш ніж доби. А ще лікар їздить в гарячі точки і там безкоштовно оперує дітей, яким більше нікому допомогти.

Герой же, правда?! Ми поговорили з Олександром про медицину, смерть пацієнтів, особисте життя, зупинку серця і багато іншого. Сподіваємося, вам сподобається!", - розповідають автори програми.

Олександр Головенко, скріншот: YouTube
Олександр Головенко, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, юна Аліка живе без нирок через вчительку-абьюзера - на красуню чекає складна операція: "Кричала, била...".

Як повідомляв Знай.uа, собаку після боїв викинули на вулицю як мотлох, але той несподівано знайшов свою справжню сім'ю.

Знай.uа писав, доктор Комаровський дав поради щодо безпечної їзди в машині з дітьми: ці правила врятують життя вам і дитині.