Андрій Шевченко пішов з посади тренера збірної України: "Я вдячний"

Як стало відомо, Андрій Шевченко пішов з посади тренера збірної України.

У легендарного гравця минулих років закінчився контракт. Про це він особисто повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям і професійною діяльністю стежать близько мільйона чоловік.

124 країни світу відкриті для українських туристів - умови в'їзду

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Зараз для українців відкриті 124 країни світу. Для в'їзду в деякі країни знадобиться ПЛР-тест і вакцинація, в деякі українців пускають і без цього.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

"Станом на сьогодні для громадян України відкриті кордони 124 країн світу. Це літо набагато вільніше в плані подорожей, ніж минуле", - сказав Кулеба.

Аеропорт. Фото: Капітал
Аеропорт. Фото: Капітал
Аеропорт. Фото: Капітал

"Холостяк" Міша Заливако показав магію рожевих трусів Анни Богдан: "Ніколи не набридне"

Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

Там за його життям стежать понад 200 тисяч людей, після фінального вибору, зробленого на користь Анни Богдан. А зараз вони обидва опинилися на воді.

Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories
Михайло Заливако, скріншот: Instagram Stories

Перше "срібло" на Олімпійських іграх у Токіо: плавець Михайло Романчук поступився "золотом" на улюбленій дистанції

Кілька днів тому президент України Володимир Зеленський вже радів за нашого плавця Михайла Романчука, який зумів здобути для нашої країни четверту бронзову медаль на Олімпійських Іграх у Токіо.

Тоді 24-річний хлопець змагався на дистанції 800 метрів вільним стилем. А зараз Михайло приніс Україні першу срібну медаль на улюбленій відстані - 1500 метрів вільним стилем.

Михайло Романчук, скріншот: Youtube
Михайло Романчук, скріншот: Youtube

Танцюрист Наді Дорофєєвої в комі після побиття: "Був крововилив у мозок"

Сьогодні вночі в Києві жорстоко побили танцюриста Наді Дорофєєвої.

Про це розповіла сама співачка на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За словами Наді, невідомий чоловік напав на Женю, коли той виходив з нічного клубу "ліфт", який знаходиться поблизу станції метро "Олімпійська".