Обраниця харківського бізнесмена і головного героя 11-го сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Михайла Заливако, Анна Богдан (Сторожук), порадувала своїх шанувальників новою публікацією в сторіс в соцмережі Instagram.

Як відомо, пара вирушила в спільну подорож. Молоді люди показують цікаві місця і людей, з якими їх звела дорога.

На цей раз Анна вирішила спробувати себе в якості пілота і навіть сама загнала літак в ангар. Перед цим вона познайомилася з льотчиком, який став її вчителем.

Скрін, Instagram Анна Богдан
Скрін, Instagram Анна Богдан

Скрін, Instagram Анна Богдан
Скрін, Instagram Анна Богдан

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

«А як проходить ваш початок дня?» ,- підписала вона кадри, на яких вручну штовхає літальний апарат. Тендітній дівчині таке завдання, здається, не під силу - але у неї все виходить.

"Мишко каже, що я природжений Паркувальник. Довірили б мені запаркувати свій транспорт?",- запитує вона в сторіс.

"Давай, це тобі не сніданок готувати. Відразу зрозуміло, хто мужик, бачиш? Анька, ну будеш паркувальником, де-небудь в Монако!", - жартує за кадром Заливако.

Судячи з останніх кадрів сторіс, Анна все-таки змогла підняти літак в повітря, і її навчання льотній справі пройшло успішно.

Раніше ми писали про те, що розлючена Ганна Богдан розкрила всю правду про Юлю "зайчика": "відчуваю себе обдуреною"

Нагадаємо, що Анна Богдан осідлала "Холостяка" Заливако посеред людного пляжу: не треба соромитися

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан з келихом оголосила війну робочим будням: з "шампусиком" веселіше.