Відома українська співачка і дочка Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко має багатотисячну армію фанатів у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 93 тисячі людей.

Цього разу співачка показала, як відпочиває в басейні разом з з чоловіком Арсеном Мірзояном. Так, крім плавання в басейні, Тоня і смачно харчується. Наприклад, цього разу у неї на обід була величезна тарілка королівських креветок-гриль.

Також знаменитість похвалилася тим, як її чоловік пірнав у басейн. При цьому Тоня скромно порівняла Арсена з голлівудською зіркою Робертом Де Ніро.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Robert De Niro 😎🤣", - підписала відео Матвієнко.

"Тааааак)", " для чого Роберт? У вас власний бренд - Арсен!)) ", "Трохи сивини і копія Стів Мартін👏", "Краще!",- писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Тоня Матвієнко вирішила "з'їсти" Валерія Меладзе: "Текіла-любов" На своїй сторінці в соцмережі виконавиця розмістила відео, де збирається спробувати новий, незвичайний продукт.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Самооцінка Тоні Матвієнко злетіла до небес поруч з молодим хлопцем: "так і бути.." Артистка і переможець "Битви екстрасенсів" готують щось цікаве для глядачів

Також «Знай.иа " писав, що Тоня Матвієнко показала наслідки життя з Арсеном Мірзояном: "хотіла покусати". Артистка розповіла, що їй допомагає поліпшити настрій