Не так давно стало відомо про те, що солістка популярного гурту Kazka, Олександра Зарицька прийняла виклик від колеги, і стала учасницею нового сезону шоу "Танці з зірками".

Більш того, дівчина вже встигла навіть знятися в промо нового сезону, і виглядає воно заворожуюче. Новий знімок з'явився на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є.

Там Олександра Зарицька регулярно радує своїх шанувальників новими кадрами і роликами, а в stories розповідає про свій побут. Ось, наприклад, зараз співачка вирушила в маленьку подорож до сусідньої Угорщини.

Kazka, фото: Instagram
Kazka, фото: Instagram

За нею в соціальній мережі стежить вже понад 295 тисяч користувачів.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

На новому кадрі, який увійде в промо нового сезону танцювального шоу, Олександра Зарицька знаходиться в загадковому лісі з туманом, а біля неї стоять навколо дзеркальні конструкції.

Сама співачка в сукні фіолетового кольору, а на голові великий вінок з бузкових квітів. Виглядає неймовірно загадково і красиво.

"Лісова містерія на зйомках промо @ tanci1plus1 💜" - підписала пост дівчина в соціальній мережі Instagram.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про цей знімок:

"Чекаємо вас на паркеті танців😍";

"Чарівна! 🔥🔥🔥🔥🔥";

"👏👏👏👏👏❤️❤️";

"Просто немає слив❤️ ніби в казці 🥰 🥰 🥰 ";

"Магічний";

"Неймовірний❤️";

"Ох ця Лаванда".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Солістка Kazka Зарицька перетворилася на чарівну русалку: лоскоче хлопців і живе у воді

Як повідомляє портал Знай.ua Солістка Kazka Зарицька стала "гуру" для українок з комплексами: "Будь собою"

Також Знай.uа писав, що Солістка гурту Kazka Зарицька розповіла львів'янам всі переваги бути українцем: "прекрасна країна з багатою історією"