Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливий архівний знімок із закулісся шоу "Ліга сміху", зворушливо привітавши давню подругу Наталію Могилевську з днем народження - 2 серпня "мамі українського шоу-бізнесу" виповнилося 46 років.

На фото обидві артистки ніжно посміхалися на камеру, Ірина приміряла чорне вбрання з блейзером-оверсайз, а Наталя - довгу сукню з "хижим" леопардовим принтом.

Білик трепетно побажала виконавиці променистих днів і безхмарного шляху по життю, а також зізналася в любові.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Дорога Наталочка @nataliya_mogilevskaya від щирого серця вітаю тебе з днем народження!

Нехай твої дні будуть сонячними, безхмарного шляху по життю!

Любити 🧡"

Фолловери приєдналися до поздоровлень Ірини: "красуні!!!!!🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 ", "Мої привітання!!!Обожнюю вас!!!Кращі !!", "З днем народження, всього найкращого😍😍😍❤️❤️❤️👏👏👏", "на фото талановиті співачки, у них гарні очі і вії. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Лапочки ❤️ Наташеньку з Днем Народження! Всього-всього найкращого! 💐🍾🎉🤗".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця

А ще Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок