Легендарний український рок-гурт "Воплі Відоплясова" на чолі зі своїм фронтменом Олегом Скрипкою цього року відсвяткує 35-річчя.

А зараз лідер колективу "ВВ" Олег Скрипка, за лаштунками грандіозного концерту "З Днем народження, Україно!" на телеканалі "Україна", приуроченого до Дня Незалежності, 24 серпня 2021 року, розповів про секрет, як же зберегти довірчі і теплі стосунки з коханою людиною протягом багатьох років шлюбу.

Гурт "Воплі Відоплясова", скріншот: YouTube
Гурт "Воплі Відоплясова", скріншот: YouTube

Відомо, що вони виступлять з однією з найпопулярніших українських пісень під назвою "День народження", спочатку вкладаючи в цей хіт трохи інший сенс. Тоді, за словами Олега Скрипки, вони замислювалися над народженням почуттів, любові.

"Але так сталося, що ми граємо її на всіх видатних датах - днях народження, ювілеях і тепер, що дуже відповідально - на ювілеї нашої Матері України", - говорить Олег Скрипка.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Олег Скрипка, скріншот: YouTube
Олег Скрипка, скріншот: YouTube

Чоловік вже 15 років перебуває у шлюбі з Наталією, і є батьком чотирьох діточок. А потім він розповів, що у відносинах є кілька періодів, включаючи початкову пристрасть, наступні повагу, дружбу і залежність. І вже коли проходиш всі етапи, та сама залежність, за його словами, сприймається як духовна близькість.

"Коли ти зростаєшся з людиною серцем і без неї просто не можеш. Підліткова пристрасть не вічна, а коли відносини стають глибинним – це справжня любов", - заявляє Олег Скрипка.

Олег Скрипка, фото з Instagram
Олег Скрипка, фото з Instagram

Нагадаємо, "Тортик, квартирник і цілий палац": легендарний гурт "Воплі Відоплясова" анонсував серію тусовок на честь 35-річчя

Як повідомляв "Знай.ua", Павло Зібров закрутив незайману Jerry Heil: "Боже, як приємно"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська серед сковорідок показала, яка вона господиня: "Давно пора прибрати"